Signeren op Winter Castlefest

Super leuk: collega-auteur Cathinca van Sprundel uit de sprookjesbundel Er was eens benaderde me onlangs of ik het leuk zou vinden om samen met haar en Mascha Schoonakker een boekenstand te delen op de markt van Winter Castlefest op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019. Eh… Was dat een vraag? Natuurlijk wil ik dat!

Sinds gisteren is het officieel: ik ben toegevoegd aan de line-up op de website van Winter Castlefest. Kom je ook naar het event? Dan lijkt het me erg leuk als je even gedag komt zeggen!

Uiteraard neem ik een flinke stapel boeken mee, waaronder de winterse bundel Wonderland met heerlijke kerstverhalen. Ik heb de laatste papieren exemplaren ingekocht bij mijn uitgever, dus als je dit boek nog graag aan je collectie wilt toevoegen is dit de kans om je slag te slaan!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s