Nieuwe sprookjesbundel: Er was eens – Het hart van een schurk

Kijk eens wat er bij mij werd bezorgd: mijn eigen exemplaren van Er was eens – Het hart van een schurk! Wat is het een mooi boek geworden en wat ben ik er trots op!

En wist je al dat mijn man Eóin de Zwaan de illustraties heeft verzorgd?

Rubre’s Art Shop maakte bij elk verhaal een eigen, unieke boekenlegger. Ik heb een klein voorraadje gekregen om weg te geven bij aanschaf van een boek. Wil je dus graag een door mij gesigneerd exemplaar mét een unieke boekenlegger van mijn hoofdpersonage Naia? Stuur me dan even een berichtje via social media of via het contactformulier op de contactpagina. Op=op. Het boek kost €16,95 exclusief verzendkosten.


Vergeet ook niet de boekpresentatie in je agenda te zetten: 20-4-2021. Kijk in de agenda van FlevoMeer Bibliotheek om je aan te melden.

Naast mijn verhaal, lees je in deze nieuwe sprookjesbundel ook verhalen van Suzanne Peters, Miranda Peters, Sandra J. Paul en Cathinca van Sprundel. Klik hier voor meer informatie over het boek.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s