Blogtour met WINACTIE! De spelregels + letter 1!

Super spannend: morgen gaat de blogtour van In een land hier heel dichtbij van start en ik ben zo benieuwd wat alle bloggers van het boek vinden! Mocht je nu van sprookjesachtige boeken houden, dan is deze blogtour er eentje om te volgen, want je kan een exemplaar winnen als je meedoet aan de winactie. Hoe je meedoet? Dat vertel ik hieronder.

Spelregels

* Letters. Van maandag 24 februari tot 2 maart is de blogtour van In een land hier heel dichtbij en tijdens die acht dagen kun je elke dag op één van de deelnemende blogs een letter vinden. Als je de blogtour goed volgt, heb je aan het eind dus acht letters te pakken! De eerste letter vind je hieronder, in deze post. De laatste letter komt in een nieuwsbericht op de website van Radio Lelystad te staan. In totaal kun je zo 10 letters verzamelen.

* Puzzelen. Met 10 letters ben je er nog niet helemaal: ze staan nog niet in de juiste volgorde. Als je alle letters op 2 maart hebt verzameld, moet je ze nog in de juiste volgorde puzzelen.

* Insturen. Om mee te doen, heb ik natuurlijk jouw antwoord nodig. Dat kan door jouw antwoord te mailen naar info(a)marijkefjansen.nl met als onderwerpregel Winactie. Insturen kan tot maandag 2 maart 20.00 uur ’s avonds. Daarna moet ik namelijk in de auto stappen om op tijd bij de radio te zijn!

* Luister! Op maandagavond 2 maart ben ik te gast in de radio-uitzending van Kleijheeg & Kunst op Radio Lelystad (21.00-22.00 uur). Live in de uitzending zal ik een winnaar trekken uit de pot met goede antwoorden. Luisteren kan via Kleijheeg & Kunst (klik bovenaan op Live luisteren).

* Bellen! Het zou natuurlijk superleuk zijn als de winnaar even live inbelt!

Blogtour-adressen

24 februari

25 februari

26 februari

27 februari

28 februari

29 februari (Book release day!)

1 maart

2 maart

Letter 1: S


4 reacties op ‘Blogtour met WINACTIE! De spelregels + letter 1!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s