In een land hier heel dichtbij – De Sprookjesjager 2

‘In een land hier heel dichtbij zit boordevol fijne elementen en laat zien dat wij in Nederland echt wel voldoende talent hebben om mee te tellen.’

Zon en Maan

In een land hier heel dichtbij (februari 2020)

ISBN: 978-90-826765-2-5
ISBN POD-uitgave: 978-94-639851-4-7
Uitgever: Polder Publishers
Prijs paperback: €17,99
Prijs e-boek: € 5,99

Bestel hier Kort en gelukkig gesigneerd door Marijke F. Jansen via Liefs, de auteur

Flaptekst In een land hier heel dichtbij

Orsolya mag dan wel een incarnatie van een sprookjesfiguur zijn, haar eigen leven is bepaald geen sprookje. Vijf jaar geleden vluchtte ze in het holst van de nacht met haar familie vanuit Hongarije naar Nederland. Haar broer werd slachtoffer van de beruchte Sprookjesjager en elk gezinslid kan de volgende zijn. Sindsdien leven ze in de luwte. Desondanks droomt Orsolya ervan om een beroemde operazangeres te worden. Ze laat zich daarbij niet tegenhouden: zeker niet door de pesters op school. Alles verandert wanneer er een nieuwe jongen bij haar in de klas komt en een oude jeugdvriend uit Hongarije contact zoekt. Ondertussen weet ze niet dat de Sprookjesjager haar op het spoor is. Is haar eigen sprookje dan eindelijk begonnen? Of zorgt de Sprookjesjager voor een ongelukkig einde?

In een land hier heel dichtbij is het tweede deel in de serie De Sprookjesjager, maar kan los gelezen worden van het eerste deel Kort en gelukkig.

Het vervolg op Kort en gelukkig verschijnt tijdens Fantasy Fest 2020, dat op 29 februari en 1 maart 2020 in Rijswijk plaatsvindt. Vanaf dat weekend is de paperback editie ook te bestellen bij de boekhandel.

Lees hier een blogpost over het schrijfproces van In een land hier heel dichtbij.

Boektrailer deel 1

Bekijk via YouTube

Het e-boek

Lees je graag het e-boek? Kijk hieronder voor de link naar jouw favoriete e-boekwinkel!

Playlist

Boek gelezen en nieuwsgierig naar de muziek? Beluister dan de speciale In een land hier heel dichtbijafspeellijst!

DEEZER

SPOTIFY

Blogtour met winactie

ACTIE GESLOTEN Van 24 februari tot 2 maart 2020 was de blogtour van In een land hier heel dichtbij. Door deze te volgen, kun je per dag op één van de blogs een letter verzamelen. De letters vormen samen in de juiste volgorde een woord. Onder de goede inzendingen werd een exemplaar van In een land hier heel dichtbij verloot.

Recensies

Nieuwsgierig wat anderen van In een land hier ver vandaan vonden? Lees hier de recensies:

In een land hier heel dichtbij in de media

FlevoPost

Verwachte evenementen rondom In een land hier heel dichtbij