Boekpresentatie Er was eens

Wauw, wat was het een gave avond! Allereerst wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om langs te komen bij boekhandel Vos en Van der Leer in Dordrecht. Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit boekenkraamfeest een groot succes was! Kon je er niet bij zijn? Lees dan hieronder verder hoe de avond is verlopen.


Op pad

‘s Middags stapte ik al om vier uur in de auto. Het is namelijk best een eind rijden naar Dordrecht vanaf Dronten en al helemaal in de spits! Nou, maar goed ook dat ik zo vroeg ben vertrokken: vanaf Utrecht stond er zo ongeveer één lange file 😱 Het ergst was nog dat ik op een gegeven moment gewoon ook heel nodig naar de wc moest. En dat mijn maag nogal knorde. Bij aankomst in Dordrecht stapte ik toevallig tegelijkertijd met Miranda Peters uit. Toen zijn we eerst even neergestreken bij de McDonalds voor een plaspauze en iets te eten…


Inleiding

Jen begon de presentatie met een korte inleiding op Er was eens en vroeg ons allemaal om kort iets over het door ons gekozen sprookje te vertellen. Daarna was het de bedoeling dat Cathinca en ik samen een workshop zouden geven, maar de techniek gooide roet in het eten. Toen besloten we om toch maar eerst het muzikale onderdeel uit te voeren.


Muzikaal intermezzo

Cathinca kan namelijk niet alleen mooi schrijven, maar ze speelt ook harp! Daarmee begeleidde ze onze medley van I see the light uit Tangled en Let it go uit Frozen. Als je bedenkt dat we geen enkele keer samen hebben kunnen oefenen, vond ik dat we het prima gedaan hebben!


Workshop

Na het muzikale intermezzo had Jen dan toch de beamer aan de praat gekregen en konden Cathinca en ik beginnen aan onze workshop “Van ouderwets sprookje naar moderne, diverse hervertelling.” Daarna nam Cathinca het onderdeel over de hervertelling voor haar rekening en ik het deel over diversiteit.


Skypen met Carrie Jones

Na onze workshop was er een korte pauze, waarna het boek De geest in de rivier werd gepresenteerd. Jen belde via Skype met één van de twee auteurs, Carrie Jones, die aan het publiek vertelde over het boek en de samenwerking met andere auteur Steven E. Wedel.


Signeren

Daarna was het uiteraard tijd om te signeren. En ik heb wat boeken gesigneerd! Een stuk op 50! 😱 daarbij kwamen verschillende bekenden voorbij, zoals Natasja, Mascha, Jamie Lee, Liz en nog verschillende anderen. Leuk om jullie allemaal (weer) te zien! ❤️


Al met al was het een geweldige avond! Ik heb er onwijs van genoten. Nu maar hopen dat iedereen net zo gaat genieten van de verhalen!3 reacties op ‘Boekpresentatie Er was eens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s