Poëzie Estafette Lelystad 2019

Super leuk: op zondag 27 oktober 2019 vindt de Poëzie Estafette Lelystad plaats! Dat betekent dat ruim 30 (!) dichters uit Lelystad en de rest van Nederland gedichten voordragen; elk één gedicht dat ze zelf bewonderen en één zelfgeschreven gedicht. Aangezien ik de laatste tijd meer met poëzie doe onder de naam PolderPoet én aangezien mijn bijdrage van Er was eens voor ongeveer de helft (het tweede persfectief) uit gedichten bestaat, dacht ik: laat ik me hiervoor opgeven! Lijkt het je leuk om me live te zien voordragen? Lijkt het je leuk om een heleboel dichters bij elkaar te zien voordragen? Kom dan zeker langs op 27 oktober!

Zondag 27 oktober 2019, 14.00 uur
Utopodium Lelystad, Dukaatpassage 33 te Lelystad


2 reacties op ‘Poëzie Estafette Lelystad 2019

  1. Wat ziet het er weer leuk uit
    Heel veel succes Marijke.
    Voor degene die Marijke nog niet zo kent….ze is een doorzetter en…je moet bwslist haar boeken lezen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s