Fantasy Fest

Afgelopen weekend deelde ik samen met collega Cathinca van Sprundel een stand op Fantasy Fest in Rijswijk. Tijdens dit fantasy evenement lanceerde ik mijn nieuwste boek In een land hier heel dichtbij. Wat een tof weekend was het zeg! Ben je benieuwd maar mijn ervaringen? Lees snel verder!

Goed ontvangen

Sprookjes doen het duidelijk goed bij de bezoekers van Fantasy Fest: ze zijn enthousiast over de “Er was eens verhalenbundel” en reageren ook positief op de serie “De Sprookjesjager”. Het lukt me zelfs om het eerste deel “Kort en gelukkig” uit te verkopen!

Enthousiaste lezers

Als lezer vind ik het leuk om schrijvers te ontmoeten, maar als schrijver ervaar ik dat ook andersom. Irene ontmoette ik afgelopen najaar tijdens Winter Castlefest, waar ze “Er was eens” kocht. Al heel snel ontving ik via Liefs de auteur van haar een bestelling voor “Kort en gelukkig”, het eerste deel van de serie “De Sprookjesjager”. Ze las het heel snel uit en postte een laaiend enthousiaste recensie. Tijdens Fantasy Fest was ze er ook en ze kwam al van ver naar me toegerend. “Daar is ze!” zei ze enthousiast tegen haar vriend. “Met deel twee!” Ook heel leuk vond ik het dat een bekende van Cathinca boek één kocht op zaterdag en zondagochtend appte dat ze het al uit had en dat ze spijt had dat ze deel twee niet had gekocht en of Cathinca nog een exemplaar voor haar kon meenemen. Door dit soort reacties denk ik: “Ik moet heel snel aan deel drie gaan beginnen. Er zitten mensen op te wachten!”

Genieten

Het weekend was op en top genieten. Ik heb ontzettend veel leuke gesprekken kunnen voeren met lezers, niet-lezers en zelfs een vakgenoot uit de bibliotheekbranche! Ik scoorde een nieuw korset, maakte een babbeltje met Bep van de hoedenstand (waar mijn rode bonnet ook vandaag komt!), deed een interview met een vlogger en poseerde voor een fotoshoot van fotograaf Geert Spoor. Gelukkig waren er ook weer veel schrijfcollega’s, zoals Garvin Pouw, Johan Klein-Haneveld, Sophia Drenth, Jasper Polane en Marguerite le Roy. Altijd gezellig om even bij te kletsen! Ik zeg: op naar het volgende festival!

Foto door Cathinca van Sprundel (c)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s