Liefs, de auteur

Sinds maandag 25 november 2019 is er een nieuw platform live: Liefs, de auteur. Op deze website kun je als lezer een gesigneerd boek bestellen, rechtstreeks bij de auteur. Hier heb ik me ook bij aan gesloten.

De website is van een vriendin van mij en toen ze me vroeg of ik alvast een kijkje wilde nemen op haar ongepubliceerde website, was ik erg nieuwsgierig. Zodra ik de naam van de site zag en begreep waar het om ging, werd ik enthousiast. De uitstraling deed me ergens een beetje denken aan Greetz, maar dan met boeken in plaats van kaartjes!

Ik meldde me aan als auteur en zette de boeken waar ik thuis nog voorraad van heb liggen op de website. Het is erg handig; je kan gewoon aangeven hoeveel exemplaren je op voorraad hebt, zodat klanten snel kunnen zien of het boek er ook daadwerkelijk is. Daarna was het wachen tot de website live zou gaan.

Afgelopen maandag was dat moment dus. En de eerste reacties zijn laaiend enthousiast! Heb jij al een kijkje genomen?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s